fbpx

CV for Christian Middelthon

effektive-møter cmiddelthon-navnetrekk

Entreprenør, innovatør, rådgiver, foredragsholder, forfatter, workshopfasilitator, møtedesigner, windsurfer, syklist, skigåer, fjellvandrer og livsnyter.

Født: 13.05.1971, Stavanger

Bosatt: Stavanger / Oslo

Telefon: (+47) 959 82 000

Email: post@middelthon.com

Web: www.middelthon.com

Barn: 0

Heterofil

Tobakk: Nei

Alkohol: Sjeldent

Språk

Norsk: 10/10   Engelsk: 9/10

Svensk: 9/10   Dansk: 9/10

Personlighet

Optimistisk, seriøs, ydmyk, stabil, trygg, jordnær, utadvent, engasjert, løsningsorientert, selvironisk, høflig, blid, omgjengelig, serviceinnstilt, handy, sporty. Mer detaljert under “privat” lenger ned på siden…

Livsfilosofi

Kjemp for det du tror på, men vær ydmyk og respekter andre sine opplevelser og meninger. Vi har alle rett basert på våre egne opplevelser og erfaringer. Skal du forstå noe, må du også våge å gå inn i det ukjente for å oppleve og erfare hva det egentlig dreier seg om. Husk å vær deg selv og følg dine egne drømmer. Vi skal alle dø, men fotavtrykket og ettermælet varer ved. Et omdømme tar gjerne en generasjon å bygge opp, men kan rives ned på en dag.

Lidenskap

Jeg har stor en lidenskap og et brennende engasjement for det jeg jobber med – møter, samhandling og endringsprosesser mellom mennesker, grupper og organisasjoner. Det å skape noe nytt, få til en endring og hjelpe andre er det som driver meg fremover.

Mine styrker

Jeg er veldig trygg på meg selv, kjenner mine styrker og svakheter. Har mye kunnskap om mennesker, psykologi og hvordan organisasjoner og samfunn fungerer. Ser raskt helheten rundt et problem og dyktig til å finner gode og bærekraftige løsninger som gir langsiktig gevinst.

Personlighetstest

Test fra en av de mange personlighetstester. Denne er tatt her: https://www.16personalities.com/no/gratis-personlighetstest 

Konsul-B

Arbeidserfaring

Styreleder

Freesport Stavanger

7. mars 2018 – d.d.

Stifter av foreningen med formål er å utvikle klubbene og idrettene som befinner seg i kategorien frisport. En stor del av disse er gjerne er mer egenorganisert enn organisert. Fokus på vannsport og havet. Herunder legger vi stor vekt på opplæring rundt sikkerhet og bærekraftig utvikling.

 

Daglig leder

Middelthon.com

1. Januar 2017 – d.d.

Som selvstendig næringsdrivende har jeg over 20 års erfaring med med utvikling av møter og arrangementer. Mitt mål er å skape effektive virksomheter gjennom mellommenneskelige relasjoner og gruppeprosesser. Tilbyr ulike tjenester og konsepter innen disse tema.

 

middelthon-logo

President

Meeting Professionals International – MPI Norway

1. April 2016 – 1. Juli 2018

Jeg har vært medlem av MPI siden 2007 og er nå leder for den norske avdelingen av verdens største fag- og nettverksorganisasjon for møte- og eventbransjen med 18.000 medlemmer globalt. Link til MPI globalt / Link til MPI Norway.

Seniorkonsulent

DNB

1. April 2011 – 1. oktober 2012

Ble hyret inn for å bistå som prosjektleder for å skape effektive møteplasser rundt hamskiftet da DnB NOR med datterselskaper skulle bli DNB. Bidro ellers på en rekke interne og eksterne prosjekter hvor effektive møter og møteplasser stod i sentrum.

Møtedesigner

MeetingConsult

1. september 2008 – d.d.

Etter å ha drevet med selve gjennomføringen av møter og events i 11 år og opplevd mangelen på interaksjon og samhandling før, under og ikke minst i etterkant var det naturlig å gå videre på disse tema. Her står møtedesign i fokus og retter seg mot de faktiske prosesser som skjer rundt møter i en virksomhet for å oppnå ønsket endring / atferdsendring.

Produksjonsleder

Gyro Event

1. oktober 2006 – 1. september 2008

Et naturlig avbrekk etter å ha drevet eget eventselskap på vestlandet i nærmere 10 år, var å jobbe for et av de store eventselskaper i hovedstaden noen år. Som produksjonsleder jobbet jeg med prosjektledelse av mange store møteplasser/events.

Daglig leder

Opplevelser Event Management

1. januar 1997 – 1. august 2006

Jeg hadde alltid lyst å starte noe eget. Ved å kombinere mine styrker og interesser fant jeg ut at det å drive med opplevelser og arrangementer var midt i blinken. Opplevelser Event Management hadde sin virksomhet med base i Stavanger og mange oljeselskaper på sin kundeliste.

Prosjektleder

Norway Travel Workshop

1. august 2005 – 1. april 2006

Innovasjon Norge gjennomfører årlig Norwegian Travel Workshop – NTW for å promotere Norge som destinasjon. NTW 2006 ble gjennomført i Stavanger med ca. 500 deltakere fra over hele verden.

Prosjektleder messelogistikk

AMR Routers

1. januar 2002 – 1. desember 2004

Prosjektleder for AMR Routers sin messeavdeling og all logistikk av varer og gods som skal til og fra en messe og de bestemte stands slik som ONS i Stavanger. Vedrørende ONS messen hadde jeg dessuten lederansvar for opptil 50 medarbeidere og enorme mengder med utstyr. Trives godt med slike komplekse arbeidsoppgaver hvor det kreves høyt tempo.

amrlogo-color

Selger

Fona Radio – Tv – Musikk

1. september 1994 – 1. januar 1996

En uke før jeg gikk opp til fagprøven som kokk, begynte jeg å jobbe med noe helt annet enn det som var planen noen år tidligere. Jobben på Fona i Stavanger sentrum var med ansvar for radio, Tv og HiFi avdelingen med salg av dette gjennom butikken. En fin tid å se tilbake på hvor direkte kundekontakt var spennende og lærerikt.

fona

Kokkelærling

Victoria Hotel Stavanger

1. september 1992 – 1. september 1994

Da jeg gikk på grunnkurs for min kokkeutdannelse på Hinna Videregående Skole i Stavanger, vant jeg en kokkekonkurranse som gjorde at jeg ble tilbudt lærlingplass på Victoria Hotel. Lærerikt om mat og et utrolig travelt og krevende yrke hvor høydepunktet var å jobbe som kokk under vinterolympiaden på Lillehammer i 1994.

Engasjementer

Styremedlem

Norges Seilforbund

17. mars 2019 – d.d.

Ble valgt inn i styret etter et ønske om å bidra til å videreutvikle NSF og da spesielt brettseiling, SUP og kite.

Daglig leder

Stavanger Stand Up Paddling Club

18. februar 2019 – d.d.

Stifter og daglig leder av Stavanger SUP Club med medlemskap i Norges Idrettsforbund underlagt Norges Seilforbund. Ambisjon om å utvikle SUP som idrett og fritidsaktivitet i Norge.

Styreleder

Norsk Brettseilerklubb

14. februar 2019 – d.d.

Ambisjon om å utvikle brettseilersporten i Norge og gjerne også påvirke internasjonalt.

Styremedlem

Norsk Stand Up Paddleklubb, Norsup

1. januar 2019 – d.d.

Ambisjon om å utvikle brettseilersporten i Norge og gjerne også påvirke internasjonalt.

Styremedlem

Sola Brettseilerforening

1. april 2018 – d.d.

Ble med i styret med ambisjon om å utvikle brettseilersporten og klubben.

Styreleder

Univercity

5. mars 2018 – d.d.

Univercity har som formål å utvikle organisasjoner med hvordan de lærer og utvikler seg.

Styreleder

Event Professionals

6. juni 2016 – d.d.

Event Professionals tok over driften av Meeting Professionals Norway etter av MPI i Norge ble lagt ned i 2018. Målet med Event Professionals er å utvikle eventbransjen i Norge og Europa i samarbeid med MPI og andre internasjonale organisasjoner innen eventbransjen.

Styreleder

Meeting Academy

1. oktober 2010 – 31. desember 2017

Meeting Academy tilbyr foredrag, workshops og sertifiseringer innen aktuelle tema som går på å skape effektive møter og møteplasser. Konseptene retter seg både mot enkeltpersoner i forhold til fagkompetanse og mot virksomheter i forhold til retningslinjer, eierskap og prosesser.

 

Member

MPI Knowledge Advisory Council

1. juni 2011 – 1. juni 2012

Medlem av MPI sin internasjonale rådgivergruppe for profesjonell utvikling, der formålet var å sikre ny og relevant kunnskap til verdi for medlemmene.

MPI_Logo_new042406

Member

MPI Chapter Advisory Council

1. juni 2010 – 1. juni 2011

Medlem av MPI sin internasjonale rådgivergruppe for hvordan medlemsorganisasjonene skulle kunne utvikle seg.

MPI_Logo_new042406

VP Education

MPI Norway

1. juni 2008 – 1. juni 2010

Ansvarlig for utdanning, kurs og medlemsmøter i regi av MPI Norway.

MPI_Logo_new042406

Formann

Sola Brettseilerforening

1. januar 2000 – 1. januar 2002

Som et resultat etter å ha vært aktiv og lidenskapelig brettseiler fra 1984 til 1995, tok jeg på meg jobben som leder av Norges største brettseilierklubb og med ansvar for gjennomføring av to Norgesmesterskap på Solastranden i denne perioden.

Utdanning

Møter, events og organisasjonsutvikling

MPI og diverse

1. januar 2007 – d.d.

Det meste av tiden fra fra 1997 til 2008 gikk med til å studere, lære og teste ut ulike teorier og konsepter innen arrangemementsproduksjon- og kommunikasjon generelt.

Siden 2007 har fokus vært på forskning og utvikling innenfor temaene; møter, samhandling, læring, fasilitering, endringsprosesser, endringsledelse, psykologi og teknologi. Læren om hvordan alt henger sammen for å skape endring. Jeg har deltatt på mange kurs og konferanser i inn- og utland og bygget et stort nettverk jeg i dag har stor glede av og som kommer mine kunder til gode.

Special Event Management

George Washington University

1. januar 2000 – 1. januar 2002

Har alltid hatt en drøm om å bli en av de beste innen en idrett eller et fagfelt. Profesjonell brettseiler ble jeg aldri, men jeg oppdaget at dette med arrangementer, mennesker og møter hadde jeg et talent for. Dette kurset i regi av GWU var startskuddet på min karriere.

Markedsføring

Rogaland Markedshøyskole

1. september 1996 – 1. juni 1997

Da jeg var kokkelærling tok jeg samtidig et brevkurs med kombinert undervisning innen temaet bedriftledelse. Noen år senere startet jeg med å studere markedsføring på RMH hvor jeg senere hoppet av for å starte egen virksomhet.

rmh

Fagbrev kokk

Hinna og Godalen Videregående Skole

1. september 1991 – 1. september 1994

Glad i god mat og å lage god mat. Det var tre lærerike og morsomme år jeg har hatt stor glede av siden. Men å jobbe som “vanlig” kokk dag ut og dag inn ga meg ikke nok spenning og utfordringer. Valget var enten å bli skikkelig dyktig eller finne noe annet å gjøre.

Godalen

Referanser

Linker til digitale referanser og nettsider legges etterhvert ut her.

Referanser fra tidligere jobber og prosjekter kan etter nærmere avtale.

Linkedin: https://www.linkedin.com/in/middelthon

 

Christian privat

Høyde: 175

Vekt: 78

Energi: 100%

Hvilepuls: normal

https://middelthon.com/wp-content/uploads/2016/05/cm-gausta.png

Mine personlige interesser er teknologi, klima, psykologi, mennesker, kulturer, natur, mat, musikk, reiser og sportslige aktiviteter enten det er på havet, fjellet eller noe midt imellom sommer som vinter. Jobben er min største hobby.

fotokolage2

Jeg er først og fremst en livsnyter. Det er godt å kjenne livskraft når hodet, kroppen og sjelen er i balanse. Velger det som kan berike livet, gi nye opplevelser, nye venner og videreutvikle mine kunnskaper, ferdigheter og erfaringer om det meste livet har å by på. Liker kontraster. Interesser meg for mennesker, psykologi, utvikling, samfunn, kulturer, naturen og planeten vår. Liker å holde kroppen i form både fysisk og mentalt. Uansett hvor jeg bor eller oppholder meg i verden vil Stavanger/Oslo alltid være min base. Verdier som er viktige for meg er integritet, respekt for alt og alle, ansvarlighet, medmenneskelighet, høflighet, ærlighet, åpenhet, empati, ydmykhet, tilgivelse og stå til tjeneste. Som person er jeg veldig trygg på meg selv, mine styrker og svakheter. Liker mennesker som er jordnære, i kontakt med seg selv, har dybde, byr på selg selv og gjerne har en god porsjon selvironi. Humor og lekenhet i hverdagen er viktig, men på en balansert og naturlig måte. Alder er kun et tall og sier ikke noe om hvem eller hvordan vi er. Vår personlighet skapes i barndommen og den følger oss hele livet på godt og vondt. Liker gode samtaler og diskusjoner, men det er også godt når en bare kan være stille sammen med sin sjelevenn. Som meg selv liker jeg mennesker som tar sine egne valg ut i fra hva de selv tror på, ikke hva andre måtte ønske eller mene – så lenge moral og etikk er ivaretatt selvsagt. Mitt råd til deg – vær ekte, vær en original av deg selv og ikke en kopi av andre. Lytt til og følg magefølelsen. Vi lever bare en gang – i dette livet i alle fall.

fotokolage3 cm bil

Referanser

Digitale referanser fra ulike nettsider legges ut her.

Airbnb: https://www.airbnb.no/users/show/4002383