fbpx

Endringsarkitekten

Min hjemmeside er under “utvikling”. Det er en god del endringer jeg ønsker å gjøre, men du vil uansett finne litt informasjon om meg og hva jeg driver med.

Gjennom hele mitt voksne liv har jeg vært genuint opptatt av å løse problemer og hvordan skape endring, enten det gjelder person, organisasjon eller samfunn. Alt starter med endring i atferd, men “prosjektet” må settes i system. Konstruksjonen skjer slik en arkitekt jobber med utformingen av et avansert bygg, eller en hel by for den saks skyld. Detaljene teller – og ofte er det dem man tar for gitt som er de mest kritiske.

Det er mange smarte mennesker blant dagens ledere, men alle med selvinnsikt kjenner også sine begrensninger. Behov for spisskompetanse og valg av hvem som sitter med de gode svarene er kanskje en av de største utfordringene. Jeg opplever at både ledere og hodejegere oftest går etter de tradisjonelle og trygge valgene – dessverre.

Jobben og kompetansen som endringsarkitekt baserer seg på nyere kunnskap omkring endring og problemløsning. Verktøy og metoder vi her bruker er testet ut på mange endringsagenter i inn- og utland. Men uansett verktøy og metode ulike endringsagenter benytter, er det kvaliteten på hver enkelt oppgave som avgjør utfallet.

Er du interessert å vite mer hører jeg gjerne fra deg.