fbpx

Genuine People

cm-logo

Tar du den nye digitale valutaen slik som AirBnB, Uber pluss et uendelig hav av andre tjenester og slår sammen med sosiale medier og fremtidige løsninger, vil du oppdage at dette er med på å skape en helt ny tjenesteplattform. Denne plattformen kaller vi for “social identity value” fordi det handler om den verdien vi setter på en person eller en tjeneste i forhold til de ulike egenskapene denne representerer.

Tenk hvordan dette kan hjelpe deg med å få den jobben du er kvalifisert for, eller hvor mye enklere og sikrere det vil være for en arbeidsgiver å finne og velge rett person. Tenk deg hvordan dette vil gjøre det enklere å få rimeligere forsikring eller innvilget et lån, fordi din digitale profil og de digitale spor du etterlater deg vil synliggjøre om du er til å stole på eller ikke. Tenk deg hvor mye enklere det blir å finne informasjon om en potensiell og fremtidig partner, enten det er livsledsager eller i jobbsammenheng.

Tenk deg hvilke muligheter dette vil gi små bedrifter og selvstendig næringsdrivende en helt ny synlighet og tilgjengelighet, i forhold til den kunnskapen, ekspertisen og egenskapene de besitter. Tradisjonelle verdikjeder vil kunne erstattes av nye og langt mer effektive modeller som igjen vil bidra til å utvikle et enda bedre og mer åpent samfunn.

Alt i alt handler det om å synliggjøre det genuine mennesket, enten det er for å forstå og sikre hva som ligger bak vår personlige fasade eller de tjenester vi leverer.

Det er bare fantasien som setter grenser for hvilke muligheter her finnes. Selv om vi har institusjoner som bidrar til å regulere personvernet og datasikkerheten i samfunnet, finnes det alltid muligheter for å gå nye veier slik vi nye forretningsmodeller og sosiale medier er et godt eksempel på.

Etterhvert vil det her utvikles et system eller systemer som synliggjør om informasjonen er ekte og kvaliteten på denne informasjonen.